Transycons obtine certificarea Prestashop Expert

22 februarie 2024

“Transylvania Consulting SRL / Transycons tocmai a obținut certificarea “Prestashop Expert“.

Prestashop a introdus de curand acest program de certificare, pentru a evalua activitatea agentiilor dezvoltatoate de site-uri web, care lucreaza cu platforma e-commerce furnizata de Prestashop. Agentiile web care reusesc sa ofere calitate si satisfactie clientilor lor primesc aceasta certificare de calitate, pentru a le servi ca o garantie a calitatii serviciilor oferite, in fata companiilor care doresc sa apeleze la serviciile lor pentru dezvoltarea sau mentenanta unui magazin online folosind Prestashop.

Pentru a primi aceasta certificare din partea Prestashop, Transycons a furnizat o lista cu site-urile e-commerce, pe care Prestashop le-a auditat si validat. Aceasta lista a cuprins doar o parte din magazinele online realizate de Transycons si ne referim aici la magazinele online realizate cu Prestashop, cele mai recente si care au fost create pentru clienti directi.

Nu am indicat site-urile Prestashop create pe baza de white label pentru agentiile digitale partenere. Acest lucru se datoreaza unor motive evidente de confidentialitate.
Dar este de la sine inteles ca pentru noi, calitatea proiectelor dezvoltate este identica, indiferent daca lucram pentru un client direct, sau pentru o agentie web.

Pentru agentia noastra web, aceasta certificare Prestashop Expert reprezinta o recunoastere a muncii si a eforturilor noastre permanente pe calea dezvoltarii in acest domeniu.
Este chiar o forma de consacrare dupa mai bine de zece ani intensi de dezvoltare si intretinere a site-urilor web Prestashop. De la versiunea 1.4 la Prestashop 8, e cale lunga!
Pentru noi si pentru Prestashop, care se mandreste deja cu cele aproape 300.000 de magazine e-commerce din intreaga lume, este clar ca acesta este doar inceputul!”

prestashop-expert