Dezvoltam proiectele web de orice tip, cu solutii full responsive

Agentia web Transylvania Consulting SRL a fost creata la Cluj-Napoca in anul 2002 de catre un manager francez – Nicolas de Castelnau – si un inginer roman – Cristian Gabor – specializat in Sisteme Informatice. Transylvania Consulting numara azi aproximativ 30 de specialisti in domeniul web, programatori web si sefi de proiect.

Bazat pe tehnologii open-source (LAMP), agentia noastra digitala s-a impus treptat ca unul dintre principalii realizatori web de marca alba, deservind numeroase agentii web si profesionisti ai internetului din tarile europene (Franta, UK, Germania, Belgia, Luxemburg,…).

Experimentati in realizarea site-urilor web de inalta calitate si fiabilitate, echipele noastre lucreaza dupa caiete de sarcini cu specificatii detaliate si stabile.

Abordarea personalizata si atentia pentru detaliu sunt prioritatile noastre absolute.

Aveti posibilitatea de a flexibiliza si controla costurile:

  • Dezvoltarea proiectelor web este realizata, de regula, pe baza unor cotatii initiale
  • In ceea ce priveste evolutia proiectelor, va oferim rapoarte detaliate si doar orele de lucru efectiv sunt ulterior facturate
  • Nu percepem o plata minima obligatorie pentru echipa sau persoana responsabila (implicata / alocata) pentru proiectul dvs. atunci cand nu aveti sarcini de lucru pentru ea.

Va invitam cu caldura sa descoperiti « fabricuta » noastra de site-uri web:

  • Pentru a aprecia durabilitatea si seriozitatea noastra, cat si calitatea si claritatea site-urilor web realizate de noi
  • Pentru a va putea asigura ca suntem o agentie web de sine-statatoare, care nu implementeaza un sistem de subcontractare mai greu de stapanit, ci care lucreaza direct cu clientul, oferind standarde de cea mai inalta calitate
  • Pentru a intra in legatura directa cu sefii nostri de proiect, programatori, graficieni sau dezvoltatori web, si a beneficia de experienta fiecaruia dintre ei in propriul domeniu de expertiza.