Site-ul Transycons primește un nou look !

update-site-Transycons-fait-peau-neuve
11 martie 2014

… am facut și o schimbare a coloanei vertebrale, acum e WordPress 😉

Mulţi au înțeles (sau chiar s-au exprimat….) că la finele anului 2013, site-ul Transycons, are nevoie de o nouă înfăţişare…. şi nu mă refer la un aer de iarnă…. În primul rând, acesta avea nevoie de un nou look care să-l avantajeze, având în vedere dezvoltarea tehnologiei mobile….

Mai mult decât atât, luâd în considerare aspectele ergonomice, găsirea unor informaţii pe site nu era suficient de intuitivă. Este adevărat că unii clienţi au tendinţa de a pune întrebări a căror răspunsuri se găsesc pe site, dar şi noi, la rândul nostru, avem partea noastră de responsabilităţi….

Încă de acum câţiva ani de când site-ul nostru a fost creat cu Joomla, iar acuma acesta își arată vârsta; unele actualizări specifice de conţinut ar fi fost dificil de realizat chiar și pentru cineva specializat în domeniu. Prin urmare ar fi putut întâmpina o serie de riscuri privind securitatea site-ului, iar un simplu upgrade nu ar fi ajutat cu nimic, deoarece am vrut cu orice preţ să scăpăm de Joomla…..

În cele din urmă, ne-am decis să alegem un makeover complet, bazat pe dezvoltarea site-ului în WordPress, care a câștigat în timp o reputație bună, mai ales pentru sistemul de administrare simplă și intuitivă și ce posedă o serie de module atractive (care majoritatea sunt fără plată).

Şi cum, clienţii noştri sunt mereu prioritatea nostră, se pare că am salvat crearea unui nou site, doar pentru anul 2020, dar un mare impuls ne-a fost dat de către o asociaţie germană de outsourcing, care a decis să publice la sfârşitul lunii noiembrie un articol ce prezintă conceptul Transycons – producător web white label în regim nearshore. Prin urmare, dacă vom primi un flux neaşteptat de vizitatori sau o primă impresie a acestora,…. contactul cu site-ul trebuie să fie unul foarte bun!

Noul site se va axa pe trei limbi, din care două sunt principale (franceza şi engleza, iar româna va fi folosită mai mult în scopul recrutării). În cele din urmă limba germană nu a fost încă introdusă, având în vedere constrângerile de actualizare a site-urilor în patru limbi. Mai mult decât atât, cu excepția limbii franceze, limba engleză a devenit o limbă foarte răspândită în Europa (în special în nord) dar şi în alte părţi…

Cum am descrie noul site?

În primul rând am vrut să păstram un design curat, care să evite orice șoc din partea unor reprezentanți de diferite culturi.

Evident, noul site a fost dezvoltat pentru a oferi un responsive design, ceea ce înseamnă că elementele site-ului se vor deplasa în funcție de mărimea ecranului utilizatorului.

Structura a fost regândită, pentru a permite un acces mult mai intuitiv la informații.

WordPress oferă diferite module (de optimizare-SEO a site-ului), de redirecționare și de statistici foarte prietenoase, de asemenea, vom avea posibilitatea de a utiliza noul site-ul ca pe un adevărat laborator, experimentând și aprofundând diferite opțiuni cu privire la noile pagini.

Blog-ul a fost de asemenea regândit, cu o clasificare a articolelor în funcție de temă. Scopul este de a implica cât mai mulți angajații în producția de articole, indiferent de specializarea lor.

Pagina de Facebook Transilvania Consulting, a fost si ea scoasă la lumina zilei, iar animarea ei este din ce în ce mai mult lăsată la inspirația angajaților.

Sa nu uitam de Google +, care va trebui updatat în mod regulat …

Pană atunci vă dorim să aveti parte de o vizită cât mai plăcută, si ne cerem scuze dacă pe noul site sau pe noul blog se simt încă urme de vopsea 😉